Zomeraanbod bij Hondencentrum Leek

Welkom bij Hondencentrum Leek, waar we streven naar plezier voor mens en dier! Ons unieke aanbod omvat verschillende cursussen en workshops om jou en je harige vriend te helpen groeien en leren. Alle cursussen en workshops gaan door bij minimaal 3 deelnemers.


Puppy- en basiscursus zomervariant 4 keer

Onze zomerpuppy- en basiscursussen duren elk 4 weken. Dit is de perfecte gelegenheid om de basisprincipes van gehoorzaamheid en training te leren, terwijl je je band met je puppy versterkt.

Leer je hond Leren 4 keer of workshop

Deze cursus is geschikt vooral voor mensen die graag meer inzicht willen hebben in het leerproces van de hond. We gaan de honden meerdere dingen leren waarbij we steeds weer kijken naar hoe je hond leert en welke vervolgstap dan handig is. Het doel is om de hond zelf ook te betrekken bij het leerproces (ipv wij die alleen maar opdrachten geven). En honden vinden - wanneer ze eenmaal snappen dat ze zelf mogen nadenken - dat super leuk! En bijkomend voordeel is dat hetgeen ze dan geleerd hebben, ze ook beter onthouden.

Sport en Spel 4 keer of workshop

Voor de sport en spel cursus geldt een specifieke vereiste vanaf 10 maanden leeftijd voor je hond. Het is een leuke en uitdagende manier om samen actief te zijn en nieuwe vaardigheden te leren. We gaan we korte behendigheidsoefeningen met daaraan voorafgaand warmingup oefeningen. 

Clickertraining freeshaping 4 keer of workshop

Bij Freeshaping gaan we aan de slag met clicker waarbij de hond zelf mag gaan denken. We gaan de honden meerdere dingen aanleren zonder dat wij de hond hierbij actief gaan helpen. Wat we wel gaan doen, is de oefening zodanig aanbieden dat de hond wel makkelijk succes behaalt. En wanneer je succes hebt, ga je sneller leren!

Hondengymnastiek

We gaan oefeningen doen die je ook makkelijk thuis kan doen en waar je geen of weinig materiaal voor nodig hebt. Het belangrijkste is natuurlijk plezier en dat tezamen met het ontwikkelen en/of onderhouden van de grove en de fijne motoriek van de jonge hond/ volwassen hond.

Privéles sport en spel

Wil je eens 1 op 1 kennis maken met sport en spel? Dan zijn daar zeker mogelijkheden. Een hele behendigheidsbaan opzetten, zal meestal geen optie zijn, maar als het je het bijvoorbeeld leuk vindt om wissels van de behendigheid te oefenen, meer over clickertraining te leren, te oefenen met loslopen en weer hierkomen op een omheind terrein, dan is deze privéles zeker geschikt voor jullie! 

De speciale zomerprijs is 30 euro voor een half uur!


Neem deel aan onze trainingen en geniet van het samen zijn met je hond. Samen leren en groeien is nog nooit zo leuk geweest. Zou je graag iets anders terugzien in ons zomeraanbod; neem dan even contact op. Wellicht kunnen we dan alsnog wat organiseren.