NLP in ACTIE met honden

 

Vind jij het leuk om je hond beter te leren begrijpen? Begin dan bij jezelf! Noem jij je hond wel eens lastig, niet te sturen, een ADHD-typje en ben je soms de wanhoop nabij?
Denk je dat het wel wat beter kan qua communicatie met je hond? Dan is de Mastermind NLP in ACTIE met HOND een echte aanrader voor jou!

 

Voor wie?

Na deze 5 middagen heb je je eigen gereedschapskist gevuld met: 
* concrete (NLP-) technieken 
* nieuwe of verdiepende communicatievaardigheden zodat jouw hond je beter begrijpt en je meer controle krijgt (of juist kunt loslaten)
* wat je eigen belemmerende overtuigingen zijn én hoe je deze kunt veranderen

* een overzicht van jouw unieke kernwaarden en hoe je deze kan inzetten in relatie tot je hond 

 

Met wie?

Deze Mastermind organiseer ik samen met hondengedragstherapeut en gecertificeerd NLP-Coach Catelijne Droge van Coaching bij Catelijne. 

 

Waar?

Voor de locatie maken we gebruik van de binnenlocatie van Zoe'Z Indoor Dog Fun in Vries. 

 

Wanneer?

De sessies vinden plaats op de vrijdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Er zijn in totaal 5 sessies waarvan 2 met hond en 3 zonder hond. De eerste ronde is eind januari van start gegaan. Eind april zal de volgende Mastermind van start gaan.

 

Wanneer is het deze Mastermind niet geschikt?

Deze Mastermind is bedoeld voor alle mensen die meer willen weten over hun eigen rol in de communicatie naar hun hond. Hiervoor gebruiken we andere andere NLP-technieken en zullen ook vooral bezig zijn. Je kunt je dan ook aanmelden met of zonder hond. Heb je een hond die uitvalt naar honden of mensen, dan kan je hond helaas niet mee doen. Ook als je hond overmatig blaft en hij is daar niet uit te krijgen, dan is deelname mét hond niet handig. Uiteraard ben je dan wel welkom om deel te nemen zonder hond. 

 

Is de Mastermind net zo waardevol zonder hond?

Zeker! En misschien nog wel meer omdat je de gelegenheid hebt om naar alle combinaties te kijken die meedoen. Bovendien zijn alle oefeningen ook thuis te doen, dus je mist niets.

 

Kosten?

De kosten voor de Mastermind NLP in ACTIE zijn € 375,- met hond en € 325,- zonder hond.

 

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op!