Fotografie

Wat is er nou mooier dan dat je hond vastgelegd werd op de gevoelige plaat; precies zoals hij is?! Mooi poserend in het zonnetje of juist vol in de actie!

 

Voor onze shoots werken met een Nikon D7500 en een 70-200 lens (actiefoto's en portret) of met een microlens (portret). In alle foto's zullen scherpte-diepte dus een rol spelen.

 

OPTIE 1

Actiefotoshoot op een omheinde trainingslocatie in Leek. Je kunt je hond bijvoorbeeld over een hoogtesprong laten springen of door een tunnel laten rennen. (NB. De foto's worden niet zodanig bewerkt dat de hekken bijvoorbeeld niet meer zichtbaar zijn. Het staat je vrij om dit zelf wel te (laten) doen.

 

OPTIE 2

Actiefotoshoot en/of portret shoot op een locatie in de buurt (max 10 km, anders worden er reiskosten gerekend). 

 

Praktische informatie

De shoot zal maximaal 45 minuten duren. De kosten bedragen:€ 50,- voor de shoot zelf en inclusief 2 foto's naar keuze op groot formaat. Extra foto's zijn na te bestellen voor € 7,50 per stuk. Alle foto's zullen te bekijken zijn in een online album en de bestelde foto's zullen via WeTransfer verzonden worden.De kosten van de shoot worden vooraf betaald. Eventuele nabestellingen worden achteraf berekend.

 

Aanmelden

De fotoshoots gaan alleen door bij droog weer! Mocht er regen voorspeld worden op de geplande datum, dan zal er gezamenlijk gekeken worden naar een nieuwe passende datum.